Mango smoothie – IDDSI 2, 3 en 4


Een lekkere, verkoelende smoothie voor op bijvoorbeeld een warme zomerdag!

Benodigdheden voor 1 tot 2 glazen:
Niveau 4 – zeer dik vloeibaar
– 150 gram (diepvries) mango
– halve rijpe banaan
– 2 à 3 eetlepels sinaasappelsap

Niveau 3 – dik vloeibaar
– 150 gram (diepvries) mango
– halve rijpe banaan
– 150-200ml sinaasappelsap

Niveau 2 – matig vloeibaar
– 150 gram (diepvries) mango
– halve rijpe banaan
– 280-300ml sinaasappelsap

Aan de slag:
Doe de ingrediënten in de blender en mix voor minstens een minuut goed door. Controleer of er geen klontjes meer in zitten. Is zowel op kamertemperatuur als koud lekker.

Variatie:
Vervang een gedeelte van de sinaasappelsap door melk of yoghurt.


Download hier het recept:


Dat is even slikken: recepten voor mensen met slikproblemen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s