
Een lekkere, verkoelende smoothie voor op bijvoorbeeld een warme zomerdag!
Benodigdheden voor 1 tot 2 glazen:
Niveau 4 – zeer dik vloeibaar
– 150 gram (diepvries) mango
– halve rijpe banaan
– 2 à 3 eetlepels sinaasappelsap
Niveau 3 – dik vloeibaar
– 150 gram (diepvries) mango
– halve rijpe banaan
– 150-200ml sinaasappelsap
Niveau 2 – matig vloeibaar
– 150 gram (diepvries) mango
– halve rijpe banaan
– 280-300ml sinaasappelsap
Aan de slag:
Doe de ingrediënten in de blender en mix voor minstens een minuut goed door. Controleer of er geen klontjes meer in zitten. Is zowel op kamertemperatuur als koud lekker.
Variatie:
Vervang een gedeelte van de sinaasappelsap door melk of yoghurt.
Download hier het recept:
Dat is even slikken: recepten voor mensen met slikproblemen