Mini-enquête

Om beter zicht te krijgen op het gebruik van de website ben ik benieuwd naar je achtergrond. Hopelijk wil je 30 seconden de tijd nemen om het in te vullen. Alvast bedankt!

Posted in Geen categorie

4 thoughts

  1. Ik ben als rasechte bourgondiër in een zwart gat gevallen door de slikproblemen. door mijn logopediste ben ik geattendeerd op deze site en ben hier reuze dankbaar voor, te meer daar ik zelf heel graag maaltijden bereid. Mijn voorliefde ligt bij vis omdat die goed te verwerken valt bij slikproblemen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s